Επιλέξτε το

Πρόγραμμα

και ξεκινήστε τώρα

Εμείς

σας υποσχόμαστε

πως στο ΚΔΑΠ After the Bell, γνωρίζουμε ότι η παιδική ηλικία είναι πολύτιμη. Πιστεύουμε ότι είναι δική μας ευθύνη να παρέχουμε περιβάλλοντα και εμπειρίες που τονίζουν τις χαρές της παιδικής ηλικίας, καλλιεργούν την προσωπικότητα και ανάπτυξη κάθε παιδιού και ανοίγουν το δρόμο για επιτυχία στο σχολείο και τη ζωή.

After

the Bell διαφέρει

Προσφέρουμε μια μοναδική εμπειρία εκπαίδευσης που βασίζεται στην εμπειρία μας και σε όσα μας έχουν πει οι εργαζόμενες οικογένειες ότι θέλουν και χρειάζονται για τα παιδιά τους … και για τον εαυτό τους. Η φροντίδα των παιδιών και η εκπαίδευση δεν είναι μόνο αυτό που κάνουμε – αλλά είμαστε.

Υποστήριξη για όλη την οικογένεια

Στοχαστικά και προσεκτικά σχεδιασμένα, προγράμματα και χρονοδιαγράμματα - όλα δημιουργήθηκαν με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών και των γονέων.
Learn more

Εμπνευσμένοι Δάσκαλοι

Ειδικοί επαγγελματίες της πρώιμης παιδικής ηλικίας που ασχολούνται πλήρως με τη πρόοδο της διδασκαλίας, και έχουν τη συνεχή υποστήριξη που τους προσφέρουμε.
Learn more

Αποδεδειγμένη προσέγγιση στην εκπαίδευση

Πρόγραμμα σπουδών με γνώμονα την έρευνα σχεδιασμένο από έμπειρους εκπαιδευτικούς για να εμπνεύσει τα παιδιά όχι μόνο να μάθουν, αλλά και να σκέφτονται μόνοι τους
Learn more