Δάσκαλοι

Οι επαγγελματίες μας δάσκαλοι αγαπούν τη μάθηση και μεταδίδουν αυτήν την αγάπη και τον ενθουσιασμό στα παιδιά.

Σοφία

Διευθύντρια

Η ιδέα του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών (ΚΔΑΠ) After The Bell δημιουργήθηκε ως προϋπόθεση για την ανάπτυξη των νοητικών, ψυχικών και κοινωνικών δεξιοτήτων των παιδιών.

0
Δάσκαλοι
0
ποιότητα
0
Δρασεις
0 +
παιδιά

Η παιδική ηλικία αποτελεί την βάση για την εφηβική και ενήλικη ζωή. Ο σκοπός μας, είναι η δημιουργική απασχόληση των παιδιών για ορισμένο χρονικό διάστημα της ημέρας, εκτός σχολικού ωραρίου, ώστε να γίνεται σωστή αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου των παιδιών με ατομική ή οργανωμένη δραστηριότητα ή μέσα από οργανωμένες ομάδες εργαστηρίων καθώς και η εξυπηρέτηση των γονιών.

Το εξειδικευμένο προσωπικό του ΚΔΑΠ After the bell, σχεδιάζει και εφαρμόζει ποικίλα προγράμματα έκφρασης, ψυχαγωγίας, άθλησης, ανάπτυξης φιλικών και κοινωνικών σχέσεων, με στόχο και γνώμονα το παιδί. Έχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον 300 τ.μ. εφοδιασμένο με όλα τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να μάθουν, να δημιουργήσουν  και να ανακαλύψουν την δημιουργικότητα, την αυτοεκτίμηση και την ομαδικότητα.

Αυτό που κάνουμε έχει τεράστιο αντίκτυπο, εξυπηρετώντας 100 παιδιά και τις οικογένειες τους κάθε χρόνο κι αυτό μας δίνει την δύναμη να συνεχίσουμε.

The beginning of 2017 gave me new challenges as I moved into a 2IC role and then from May 2017 I moved into a Centre Director position. I absolutely love this role and have enjoyed learning many new skills about managing a service, mentoring and guiding a team of Educators and office administration.

Σοφία Λιόλιου

Διευθύντρια του ΚΔΑΠ

Γνωρίστε

την υπέροχη ομάδα της εκπαίδευσης.

Παιδεία

Πειράματα

Παραμύθια

Αθλητισμός

Ρομποτική

Θέατρο

Γυμναστική

Σκάκι

Κουζίνα

Μουσική