Το ΚΔΑΠ μας

Βοηθάμε τα παιδιά να χρησιμοποιούν το σώμα και το μυαλό τους μέσα από διασκεδαστικές και εκπαιδευτικές δραστηριότητες.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Ο χώρος μας

Έχοντας ένα ασφαλές περιβάλλον 300 τ.μ. εφοδιασμένο με όλα τα σύγχρονα μέσα τεχνολογίας, τα παιδιά μπορούν να παίξουν, να μάθουν, να δημιουργήσουν  και να ανακαλύψουν την δημιουργικότητα, την αυτοεκτίμηση και την ομαδικότητα

  • 4 μεγάλοι χώροι εκπαίδευσης
  • 300 τμ ασφαλές περιβάλλον
  • 19 δραστηριότητες

Τα παιδιά μας

Τα παιδιά που ολοκληρώνουν τα προγράμματα μας έχουν τις δεξιότητες που χρειάζονται για να συνεχίσουν με επιτυχία τον εκπαιδευτικό τους βίο. Σε αναφορές, από τα νηπιαγωγεία και δασκάλων της πρώτης τάξης αναφέρουν ότι οι τα παιδιά μας είναι ενθουσιώδεις μαθητές που είναι κοινωνικά και ακαδημαϊκά έτοιμοι για τα επόμενα σχολικά χρόνια.

h-02

Η κοινότητά

Οι οικογένειές των παιδιών μας προέρχονται από κοντινές περιοχές, δημιουργώντας ένα στενό περιβάλλον με ισχυρές σχέσεις γονέων. Είτε είστε στο σπίτι, είτε στην εργασία σας, το ΚΔΑΠ μας έχει εύκολη πρόσβαση – για να αφήσετε/πάρετε τα παιδιά σας.

Χρησιμοποιούμε διασκεδαστικές, βασισμένες στην έρευνα, πολυ-αισθητηριακές στρατηγικές για να βοηθήσουμε τα παιδιά να αναπτύξουν δεξιότητες στην πρώιμη μάθηση. Χρησιμοποιούμε την διαδραστική τάξη ως βάση για το πρόγραμμα κοινωνικής και συναισθηματικής μάθησης σε όλο το σχολείο.

Share on facebook
Facebook

Υγεία & Ασφάλεια

Η υγεία και η ασφάλεια του παιδιού σας είναι η πρώτη μας προτεραιότητα. Το ΚΔΑΠ μας έχει αυστηρές οδηγίες για την καθαριότητα και την ασφάλεια και είμαστε υπερήφανοι που αναγνωρίζουμε ως μοντέλο υγείας και ευεξίας για το Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης σε Συνεργασία με την ΕΕΤΑΑ.

Στο After The Bell, κάνουμε την υγεία και την ασφάλεια του παιδιού σας την πρώτη μας προτεραιότητα. Τα πρότυπα μας είναι τα υψηλότερα στον κλάδο, που πληρούν ή υπερβαίνουν όλες τις Εθνικές οδηγίες.

Το ΚΔΑΠ έχει:

  • Καλά σχεδιασμένοι χώροι με στρογγυλεμένες γωνίες και μαλακές επιφάνειες
  • Ασφαλείς περιοχές που τα παιδιά σας είναι πάντοτε υπό επίβλεψη
  • Μηχανογραφημένη ρεσεψιόν για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια