Τοποθεσία

Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή απορίες, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε.

Όπως

τα παιδιά που φροντίζουμε, πιθανότατα έχετε πολλές ερωτήσεις.

Συγκεντρώσαμε τις πιο συνηθισμένες που μας γίνονται και σας απαντάμε. Αν έχετε επιπλέον απορίες είμαστε εδώ να σας τις λύσουμε 

Όχι μόνο το κέντρο μας είναι ανοιχτό όλο το χρόνο, δεχόμαστε επίσης εγγραφές και εγγράφουμε παιδιά όλο το χρόνο. Καλέστε μας για να μάθετε περισσότερα σχετικά με το πρόγραμμα και την ημερομηνία έναρξης που είναι κατάλληλη για την οικογένειά σας.

Διενεργείται ένας ολοκληρωμένος έλεγχος ιστορικού για όλους τους υποψήφιους υπαλλήλους / Δασκάλους. Ερευνάτε που έχει ζήσει, εργαστεί ή φοιτήσει στο σχολείο.  Ολοι οι υπάλληλοί μας έχουν τις κατάλληλες άδειες που απαιτούνται από την πολιτεία.

Η απόφαση να επιτρέπεται η λήψη φωτογραφίας ενός παιδιού σε εγκατάσταση Skole εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της οικογένειας. Ορισμένες οικογένειες επιτρέπουν την αυστηρή χρήση των εικόνων μέσα στην τάξη (π.χ. στα πλαίσια εργασιών), ορισμένες επιτρέπουν τη χρήση εικόνων τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά (δηλαδή για τον κεντρικό ιστότοπό μας), ενώ άλλες δεν επιτρέπουν να γίνονται εικόνες των παιδιών τους λαμβάνονται ανά πάσα στιγμή – καμία εξαίρεση. Σε κάθε περίπτωση, θα σεβαστούμε τα δικαιώματά σας και την απόφασή σας.